ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS

El preu dels ports serà de 5 € i en compres superiors a 100 € els ports seran TOTALMENT GRATUÏTS en la península i Portugal. També es pot recollir en tenda.

NO es realitzaran enviaments a les Illes Canàries.
Es podran realitzar enviaments a França, Itàlia, Luxemburg, Alemanya, Bèlgica, Holanda i Regne Unit amb un cost de 20 € per enviament.
Per a enviaments a altres destinacions és necessari contactar amb passarel-la@passarel-la.es o flama al Telèfon d'Atenció al Client 977 40 07 18.
TERMINI DE LLIURAMENT

El lliurament de la seva comanda es realitzarà generalment entre les 48 h posteriors a rebre l'import de la compra en dies laborables. Si l'adreça de lliurament és fora de la península, contacta amb nosaltres per saber la data aproximada de lliurament.

En el supòsit de força major que dificulti els tràmits d'enviament ens posarem en contacte amb vostè per fer-li saber a tot moment l'estat de la seva compra.

Quan realitzi una comanda, rebrà un e-mail amb un codi per poder fer el seguiment a tot moment.
DEVOLUCIONS

Disposarà de 15 dies des de la recepció de la comanda per a la seva devolució.

Enviï'ns un e-mail a l'apartat de contacte indicant el motiu de la devolució i nosaltres avisarem a l'agència MRW perquè procedeixin a la recollida del paquet en l'adreça indicada. Ha d'esperar la trucada de MRW i tenir el paquet preparat amb la documentació i l'embalatge.

Per a qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon o per e-mail.

La direcció a la qual s'haurà de manar el paquet és:

Passarel-la: Carrer Sant Antoni, 51 43740 Mora d'Ebre Tarragona

Para més informació poden posar-se en contacte en:

passarel-la@passarel-la.es

977 40 07 18